18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

10 milliószoros teremtő nap - Többszörös energia ezen a napon

Megosztás
Női lélek

Ma 10 milliószoros teremtő nap van , minden amire ma gondolunk, amit ma teszünk többszörös energiát kap, és valósul meg. Legyetek ma egyszerűen boldogok, álmodozzatok bátran és lehetőleg kerüljétek a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket! De ne görcsöljetek rá semmire, ha mégis jön egy-két rossz gondolat, csak ismerjétek fel és nevessétek ki.   Lazítsatok és engedjétek, hogy csak úgy történjenek a dolgok, sodródjatok az árral.


Ma 10 milliószoros teremtő nap van , minden amire ma gondolunk, amit ma teszünk többszörös energiát kap, és valósul meg.

Legyetek ma egyszerűen boldogok, álmodozzatok bátran és lehetőleg kerüljétek a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket!

De ne görcsöljetek rá semmire, ha mégis jön egy-két rossz gondolat, csak ismerjétek fel és nevessétek ki.  

Lazítsatok és engedjétek, hogy csak úgy történjenek a dolgok, sodródjatok az árral.

 Annak, hogy ma hogyan érzitek magatokat az lesz a kulcsa, hogy mennyire tudjátok megadni magatoknak azokat a dolgokat, amik jó érzést okoznak, amitől boldogságot éreztek a szívetekben. 

Csalogassátok elő a gyermeki éneteket, aki még hitt a csodákban, és aki a legkisebb dolognak is tudott örülni. 

Mi a 10 milliószoros nap?

A tibeti kultúrában "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak. Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.

Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja. Évente négy ilyen nap van a tibetiek szerint.

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. A negatív gondolatokat lehetőleg hagyjuk másnapra. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.
 

Csodaszép teremtő napot kívánok Mindenkinek!

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő

Időpont egyeztetés tanácsadásra, elemzésre

06/30-4515002

Belsőbéke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat