18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ébredj fel Csipkerózsika és Ünnepeld magad! Légy életed Királynője!

Megosztás
Női lélek

3 napos Nőiségébresztő tréning Kemencén, a patak parton, egy varázslatos helyen Mit az, ami vár rád a 3 napban? Feltöltődés, önmagad kényeztetése, és hasznos praktikák, aminek segítségével ébredező nőiségedet otthon is tovább erősítheted! Ez a pár nap megváltoztathatja az egész életedet, de ehhez Te is kellesz, hogy higgy magadban és saját tökéletességedben. Nőiségébresztő tréningünk alatt megtanulhatsz egy új megközelítést, egy új életfelfogást, és rátalálsz saját belső női teremtőerődre!


3 napos Nőiségébresztő tréning Kemencén, a patak parton, egy varázslatos helyen
Mit az, ami vár rád a 3 napban?

Feltöltődés, önmagad kényeztetése, és hasznos praktikák, aminek segítségével ébredező nőiségedet otthon is tovább erősítheted!

Ez a pár nap megváltoztathatja az egész életedet, de ehhez Te is kellesz, hogy higgy magadban és saját tökéletességedben. Nőiségébresztő tréningünk alatt megtanulhatsz egy új megközelítést, egy új életfelfogást, és rátalálsz saját belső női teremtőerődre!

Ez a hétvége csakis önmagad kényeztetéséről fog szólni és rájössz arra, hogy minden probléma látszólagos, mindenre van megoldás, ha hiszel magadban. Nincs más dolgod csak ki kell lépned eddig megszokott komfortzónádból és bízni abban, hogy saját erőddel mindenre képes leszel, nem lesz előtted akadály!

Első kérdés az, hogy mennyire szereted magad? Tudsz e a tükörbe nézni úgy, hogy meglásd magadban a szépséget? Vagy csak azt veszed észre mi az, ami nem tetszik, és minden napod úgy kezdődik, hogy máris kritikával illeted külsődet? Próbáld ki, ha reggel belenézel a tükörbe, megdicséred magad. Mindegy mit, bármit amit szépnek látsz. Ne mond, hogy nincs ilyen!

Folytassuk csak! Tudsz-e hálás lenni magadnak, bármilyen apróságért, apró elért sikerért, vagy csak azért, hogy aznap valakinek segítő kezet nyújtottál? Vagy ezek természetes dolgok az életedben, és nem is tudod felmérni, milyen sok hasznos dolgot cselekszel? Akkor most tegyél ezért is, és legyél hálás magadnak! Minden este lefekvés előtt gondold át mi az, amit véghez vittél. Bármi lehet siker, még az is, ha aznap minden rád bízott feladatot elvégeztél, vagy tudtál elegendő időt foglalkozni a gyermekeiddel.

Ugye milyen érdekes tapasztalatot hoz, ha ebből a szempontból vizsgáljuk meg nőiségünket, értékeinket? Nem is kell nagy energiát befektetnünk, mégis mennyi jót és szépet találunk magunkban, ha ezeket végig gondoljuk. Pedig egyenlőre, nem tettünk mást, mint áthelyeztük a fókuszunkat, és a negatív minősítések helyett a pozitív értékeinkre kezdtünk el odafigyelni. És az egész maximum napi kétszer 5 perc. Bár én már annyira felfejlesztettem az esti hálaadásomat, hogy néha már kevés az 5 perc.

Miért is fontos, hogy elégedettek legyünk magunkkal, és megleljük saját tökéletességünket?

Azért, mert amíg nem tudjuk saját magunkat a bennünk lévő értékek miatt tisztelni, addig a környezetünkben élők sem fognak minket tisztelni. Viselkedésük tükröt mutat felénk, amiben saját magunkat látjuk viszont.

Persze most sokatokban megfogalmazódik az ellenállás, az önigazoló magyarázat, hogy ti erről nem tehettek, mindenkivel jól bántok és a másik ember mindennek ellenére belétek rúg az első alkalommal.

Itt az első komolyabb feladat, hogy felismerjétek ennek a kiváltói ti vagytok és hiába kerestek bűnbakot. Ne tegyetek most mást, csak gondolkodjatok el egy kicsit. Amikor valakire rámutattok, hogy Ő a hibás valamiért az életetekben, ami félresiklott, ami nem úgy sikerült, akkor igaz egy ujjal rámutattok az illetőre, de nézzétek meg hogy hány ujjatok mutat saját magatok felé? 3 biztosan! Tehát akkor ki is a hibás?

Lehet, hogy még mindig vannak olyanok, akiket nem győztem meg, azoknak javasolok egy próbát. Próbáld ki, változtasd meg a hozzáállásodat, próbálj rájönni, hogy a másik miért úgy viselkedik veled, ahogy. Nézz magadba és gondold végig, hogy szereted e magadat eléggé? Vagy állandóan elégedetlen vagy? Gyengének és elesettnek érzed magad? Változtass ezen, és megváltozik a másik ember hozzáállása is irányodba. Megteheted egyedül is, ha elég eltökélt vagy, de mi is szívesen segítünk neked, ha részt veszel a tréningünkön.

Amikor nem szeretjük önmagunkat

Amikor nem szeretjük és tiszteljük magunkat, akkor blokkolódnak a női energiák, romlik önértékelésünk és hajlamosak leszünk teljesen alárendelődni mások, a család, a gyermekeink igényének. Életünkben mindenki fontossá válik, csupán mi saját magunk kullogunk a fontossági sorrendben a sor végén. Pedig a saját életünk középpontjában kellene állnunk, hogy erősek legyünk és stabilak, mert csakis akkor tudunk családunk számára is erőt és stabilitást adni!

Szeretném, ha mindenki ráébredne arra, hogy az erő és a megoldás saját magában van, és ehhez neki kell akarni a változást és tenni érte. Mi sem vagyunk varázslók, és nem tudjuk helyetted megtenni a változáshoz szükséges lépéseket.

Miben tudunk segíteni?

Abban, hogy az általunk megmutatott módszerek, otthon már rutinszerűen tudjanak működni. Emellett persze ezek a napok arról is szólnak, hogy gyakoroljátok, hogyan szakítsatok időt magatokra, hogyan kezdjetek együtt élni magatokkal a mindennapokban úgy, hogy megértsétek, mit jelez felétek a testetek. Ha erre odafigyeltek, és megfejtitek az üzenetet, akkor rájöttök, hogy saját lelketekkel, belső hangotokkal sikerült beszédbe elegyednetek.

A tréning nem azt tűzte ki célul, hogy sanyargassuk lelkünket, vagy fájó emlékeket dolgozzunk fel, azt én jobbnak vélem külön terápiás kezeléseken megoldani.

Nem fogjuk elsírni bánatunkat egymás vállán, és panaszkodni sem fogunk, hanem egyszerűen megtanuljuk élvezni az életet, meglátni mindenben a szépet és a jót.

A csoport pozitív energiája visz majd előre benneteket, hogy előbújjon rejtekéből a bennetek levő női energia, az a belső erő, aminek segítségével valóban életetek Királynői lehettek!

Tréningünk időpontja: 2014. október 3-5-ig, Kemence

Jelentkezés

noisegebresztok(kukac)gmail.com

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő

06/30-4515002

www.facebook.com/noisegebresztok


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat