18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit jelenthet számodra a spiritualitás? - Nehéz szavakba foglalni

Megosztás
Női lélek

A spiritualitás nekem olyan, mint amikor kincset keresel, és haladva az úton apró mécsesek gyúlnak, és segítenek neked. Egyre több fény kísér, egyre biztosabb vagy a helyes irányban, a térképen, melyet kaptál a kereséséhez, egyre több titkos jelet, elrejtett információt megtalálsz és megértesz. Mire eljutsz arra a helyre, ahol a kincsek rejtőznek, mindent érteni fogsz, már tisztán látsz, mindent elborít a világosság. Minden tökéletes, és könnyű lesz. 


A spiritualitás nekem olyan, mint amikor kincset keresel, és haladva az úton apró mécsesek gyúlnak, és segítenek neked.

Egyre több fény kísér, egyre biztosabb vagy a helyes irányban, a térképen, melyet kaptál a kereséséhez, egyre több titkos jelet, elrejtett információt megtalálsz és megértesz.

Mire eljutsz arra a helyre, ahol a kincsek rejtőznek, mindent érteni fogsz, már tisztán látsz, mindent elborít a világosság. Minden tökéletes, és könnyű lesz. 

Életünk során ezt az utat járjuk, keresve a kis lámpásokat, fürkészve a térképet. Mindenkinél másfajta térkép van. Egyedi, ami csak neki készült. Csak egy van belőle.
A spiritualitás számomra erő, ajándék, játék, hit, bizalom, csoda. ERŐ ahhoz, hogy mindent túléljek, megéljek, átéljek pozitív gondolkodással. Minden rosszat és minden jót. Önmagamra támaszkodva, önállóan. AJÁNDÉK, melyért végtelenül hálás vagyok, értéke felbecsülhetetlen. JÁTÉK, melyet erőlködés, görcsösség nélkül, gyermekien, elengedve fantáziámat, a lehetőségek végtelen tárházát használva játszom. HIT magamban, másokban, a teremtés erejében, az univerzumban, a boldogság, önmagam, az utam megtalálásában. Hit egy csodaszép világban, mely körülvesz bennünket, és mi teremthetjük. BIZALOM abban, hogy értelme van itt lenni, értelme van mindennek. A tapasztalásnak, ezáltal a határtalan gondolkodásnak, a fejlődésnek. Bizalom abban, hogy a nekem kijelölt úton járok, bizalom abban, hogy minden kérdésre van válasz. Teljes bizalom abban, hogy mindenki boldogságra született. CSODA. Igen. Talán ez a kis szó változtatta meg legjobban az életemet. Hinni a csodában. Elképzelni valamit, rendíthetetlenül gondolni az álmaidról azt, hogy megvalósulnak, és egyszer csak, IGEN. MEGTÖRTÉNIK. Ott vagy, a részese vagy, és nincs már a földön senki, aki megingathatna a csodákban való hitedről, mert pontosan tudod, hogy a csoda benned van, körülötted van. Kicsi és nagy. Mindenhol jelen van, minden pillanatban.
Neked mit jelent a spiritualitás? Szép, csodákkal teli vasárnapot Nektek! 

Kromek Hetti

Nőiségébresztők


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat