18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mi is történik Telihold napján és az utána következő időszakban? - Telihold hatás

Megosztás
Női lélek

Ma Telihold van (2014.10.08), itt az ideje, hogy elengedj minden visszahúzó negatív energiát, és mintát, ami akadályoz az életedben! Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani. Varázsoljunk együtt! Mi is történik Telihold napján és az utána következő időszakban? A Telihold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka.


Ma Telihold van (2014.10.08), itt az ideje, hogy elengedj minden visszahúzó negatív energiát, és mintát, ami akadályoz az életedben!

Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani. Varázsoljunk együtt!

Mi is történik Telihold napján és az utána következő időszakban?

A Telihold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka.

A Telihold kapcsolatban áll az őrülettel, a „holdkórossággal” is. A telihold hatalmas ereje az arra hajlamosoknál epilepsziás rohamot válthat ki, és ilyenkor a balesetek gyakorisága is megnövekszik. Akik érzékenyek a Hold hatásaira, Telihold idején érzelmileg, lelkileg bizonytalannak, ingatagnak érezhetik magukat.

Fogyó Hold idején képessé válunk arra, hogy bizonyos dolgokat elengedjünk magunktól, és ráébredhetünk fejlődésünket, életünket jobbá tévő dolgokra is.

A gyógyító erő is ilyenkor a legerősebb, főleg a Telihold utáni 15-21. nap között.

A Hold járása és ciklusa egészségünkre is hatással van.

Fogyó Holdnál a legjobb elkezdeni mindenfajta fogyókúrát.

Műtétek időpontjára ez a periódus a legalkalmasabb, de lehetőleg kerülni kell a Telihold napját és az utána következő 2-3 napot és arra is figyelni kell, hogy a betegség szimbolikusan melyik asztrológiai jegyhez tartozik, hogy ne abban a jegyben álljon a Hold a műtét esetén(Pl. térdműtétre ne Bak Hold idején kerüljön sor).

Hogy milyenek a mai nap energiái?

Vigyázzatok, mert robbanásveszélyes helyzetek lehetnek, nagy a feszültség!

Nagyon nagy feszültséggel érkezik most hozzánk a Telihold energiája, ami könnyen konfliktushelyzeteket okozhat, nem is kicsiket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy minden olyan dolog letisztuljon, elengedésre kerüljön, amitől eddig nem tudtál megszabadulni, de saját önállóságodban és egyéniséged kibontakozásában visszahúzó erőként működött. Ma a Tűz és a Levegő összedolgozik, így nagy lehetőség nyílik arra, hogy végleg kisöpörj mindent, amit már nem szeretnél, hogy mindennapjaid része legyen!

Arra azonban nagyon ügyelj, hogy a megnövekedett belső feszültség miatt, hamarabb bosszantanak fel mások, könnyebben megbánthatsz másokat, de akár komolyabb dühkitöréseid is lehetnek. Ha úgy érzed, majd felrobbansz, inkább menj el futni, sportolni, vagy igyál citromfű teát, csepegtess párologtatóba levendula illóolajat, ezek megnyugtatnak. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ma, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor. Jó ha mára nem terveztek műtéteket, és fogorvosi kezelést se!

Mivel a Telihold napján is százszorosan hatnak az energiák, ajánlok egy kis varázslatot mára, ami garantáltan működik, gyorsasága pedig csakis attól függ, hogy mennyire hisszük el, hogy működik.

Írjátok fel egy lapra mindazokat a negatív érzéseket, mintákat, helyzeteket, amiktől szabadulni akartok és este a Telihold fényénél égessétek el azt. A hamut utána hagyjátok, hogy a szél elfújja, ha szélcsendes lenne az este, akár fújjátok ti is el. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a tisztító friss levegő átjárja minden porcikátokat, ez minden maradék görcsösséget, negatív érzést kitisztít belőletek amikor kifújjátok a levegővel együtt ezeket a hátráltató energiákat. Mindezt tegyétek szeretettel, ne legyen harag a szívetekben!

Égessünk este együtt, érezzük, hogy energiáink összeadódnak, és sokszoros erővel történik meg a tisztulás!

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő

06/30-4515002

www.facebook.com/noisegebresztok


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat